40 yıllık et sektörünün öncü kuruluşlarından olan 3 et satış mağazasıyla Güngören ve Bahçelievler'de hizmet veren Trakya et satış mağazaları müşteri mennuniyetiyle markalaşmaya devam eden bir işletme.
Trakya etin yönetim kurulu başkanlığını Sabri Bozkurt yaparken Volkan, Taner, Onur ve Emre Bozkurt kardeşler , etin lezzetini artık hazır menü ile müşterilerine sunmak için " Kasaptan Burger " markasıyla restaurant zinciri kuruyor. Güngören Güven Mahalalesi İnönü caddesi üzerinde Trakya Et satış mağazasının karşısında 200 m2 alana kurulan ilk Kasaptan Burger restaurantı Burger sevenlerin durak noktası olacak. Trakya et yönetim kurulu üyesi Volkan Bozkurt işletme hakkında bilgi verirken "Trakya et olarak Steak House hamburger eti üreten bir işletmeyiz. Günlük bir ton Levent Beşiktaş, Etiler gibi lüks yerlerdeki işletmelere burger eti üretiyoruz. Kendi etimizi işletmemize ait tesislerde yetiştirdiğimiz gibi kesiminden itibaren tek elden kendi satış mağazalarımızda müşterilerimize sunuyoruz. Kendi hayvanlarımızdan üretilen etlerde hem İstanbul'da bulunan Burger'lere hizmet verirken kısa bir süre sonra ilkini açacağımız "Kasaptan Burger" restaurantımızla Burger kalitemizle damaklara hitap edip tattıracağız.
Neden Güngören'e yatırım yaptınız sorusunada Volkan Bozkurt " Bizler işletme olarak 40 yılımzı Güngören'de geçiriyoruz. Güngören halkına şükranlarımızı sunmak ve lezzetimizi ilk güngören halkına tattırmak için Kasaptan Burger restaurantımızın ilkini Haznedar'da açıyoruz. Bu vesile ile 2019 yılı Güngören'de bburger sevenlerin yılı olacak." dedi.