1973'de Sabri Bozkurt'un kurmuş olduğu Trakya Et,1998'den günümüze Güngören halkına hizmet vermeye devam ediyor.Trakya Et Müdürü Volkan Bozkurt,''İş yapmamızın en büyük etkenleri bu sektör de eski olmamız ve tüm ürünlerimizin Bilecik'te ki kendi çiftliğimizden gelmiş olmasıdır.2 şubeden oluşan Trakya Et 19 personeliyle kaliteli ve hijyenik hizmet vererek vatandaşın ilgisini çekiyor.Dışarıya paket servisiyle,toptan perakende satışlarıyla hizmette sınır tanımıyor.Çevre de çok fazla taklitlerimiz var.Bunlar bizi etkilemez aksine taklitler aslını çoğaltır.Güngören'de et sektöründe 1 numarayız,tarım bakanlığından onaylı gıda üretim belgesinin yanı sıra bir çok izin ve belgemiz var.Güngören Belediyesi'nin vermiş olduğu et parçalama ruhsatı Güngören sınırları içerisinde bir tek bizde var'' dedi.