Güngören’den Omurilik Felçlileri Derneği’ne yardım yağıyor

Güngören'den Omurilik Felçlileri Derneği'ne yardım yağıyor

10 Ekim 2024 - 00:55
Reklam

Güngören Trabzon İş Adamları ve İnşaatlar Dernek Başkanı Azmi Turan ile Trabzon Of Kıyıboyu Köyü Dernek Başkanı Ali Köseoğlu'nun ortaklaşa organize ettiği Omurilik Felçlileri Derneği'ne yardım kampanyaları büyük ilgi görüyor. İstanbul'un Güngören ilçesinde faaliyet gösteren bu dernekler, omurilik felci hastalarına destek olma amacıyla bir araya geldi.

Azmi Turan ve Ali Köseoğlu, toplumun desteğiyle büyüyen kampanyanın, omurilik felçli bireylerin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini belirtti. Kampanya kapsamında toplanan yardımlar, hastaların tedavi masraflarını karşılamak, rehabilitasyon süreçlerine katkıda bulunmak ve günlük yaşamlarını kolaylaştıracak ekipmanların temin edilmesi için kullanılacak.

Yardım kampanyası, yerel halkın yanı sıra iş dünyasından da büyük destek görüyor. Birçok iş adamı ve gönüllü, kampanyaya maddi ve manevi katkılarda bulunarak omurilik felçli bireylerin yanında olduklarını gösteriyor. Kampanyanın önümüzdeki günlerde daha geniş kitlelere ulaşarak, daha fazla kişinin hayatına dokunması hedefleniyor.

Azmi Turan ve Ali Köseoğlu, bu tür yardımlaşma faaliyetlerinin toplumda dayanışma ruhunu pekiştirdiğini vurgulayarak, herkesi kampanyaya destek olmaya davet etti. Yardım kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak ve bağışta bulunmak isteyenler, derneklerin resmi web siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçebilir. 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gençlik ve spor müdürü Murat Kartal'a bir tebrik de Başkan Ayhan Çevik'ten geldi
Gençlik ve spor müdürü Murat Kartal'a bir tebrik de Başkan Ayhan...
CHP Güngören gençliği Berdan Pala'dan sorulacak
CHP Güngören gençliği Berdan Pala'dan sorulacak