Kalite tesadüf değil sloganıyla ürettikleri Pideler müdaimlerini buluşturuyor. Güngören'in en köklü restaurantlarından olan Çebi Damak Pide, kaliteden taviz vermiyor. Karadeniz ve anadolu yöresel olarak üretilen pidelerden Trabzon Pidesi, Bafra Pidesi, Peynirli, Sucuklu, Karışık, Kuşbaşılı Pidelerin lezzeti dilden dile dolaşıyor. İşletme sahibi Tahir Çebi, Trabzon Araklı'da başlayan baba mesleğini 25 yıldır Güngören'de sürdürerek Yöresel Pide lezzetini müşterilerine tattırıyor. İşletme müdürü Sinan Çebi Kalite tesadüf değil,Müşteriler hayale ediyor, biz üretiyoruz, yöresinin lezzetini burada buluyor. İşletmemizde Pide lezzetininin yanı sıra leziz dönerimiz , 18 çeşit Sulu yemek ve çorba çeşitliliğimizle de lezzet merkezi olduk. dedi.
Çebi Damak Pide'nin gizli kahramanları İşletmenin ustabaşısı 35 yıllık deneyimiyle Şenol Görmüş olurken mesleğinde yıllarını vermiş özel ekipten oluşan personel zinciride bulunmakta. İşletme sahibi Tahir Çebi'nin torunu Yusuf Zeyd Akbaş ise Ata mesleğinin bayrağını bir sonraki nesile taşımak için Aşçılık okulunu okumakta, Çebi Damak Pide restaurantında da Ahilik Esnaf ahlakını yerinde öğreniyor.
Damak tadını bilen MM Motors işletme sahiplerinden Metin Kademoğlu Neden Çebi Damak Pide? sorumuza Pidesi enfes, tadı damağımızda kalıyor. Tadın zirvesi tavsiye ediyorum. derken müdaim müşterileriden olan Mehmet Karamahmut ise İyi bir gurmeyim. Nerede yemek yenir bilirim. Yemek lezzeti ve işletmenin hijyeni ön planda. Pidede, sulu yemekte ve döner lezzetinde aranan bir yer dedi.