Yaren Kafe'de İsmail Türüt fırtınası

İstanbul'un son yıllardaki gözde mekanlarından biri olan Bahçelievler Yaren Kafe'de geçtiğimiz gece sanatçı İsmail Türüt davetlileri doyasıya eğlendirdi.

Bahcelievler Yaren Kafe'de organizatör Tuncay Çapoğlu' nun tertiplediğ geceye önce son yıllarda adından söz ettirmeye başlayan Mustafa İlhan sahne aldı. Kemençede usta virtüöz Tahsin Terzi kemençeyi konuştururken ardından sahneye büyük alkışlar ile gelen İsmail Türüt müzik aralarındaki esprleri söylediği türküler arasındaki boşluğu doldururken davetlilerdende büyük alkış alıyordu.

Gecenin en büyük süprizi ise yıllar sonra bir sahnede düet yapan ismai,l Türüt Ve Hülya Polat  küskünlüklerinin bittiğiği mesajını verdiler.Birlikte okudukları türkülerle düşman catlattılar adeta.

 Geceye katılanlar arasındanda  baştasivil toplum örgütlerinn duayen isimlernden ve aynı zamanda  işadamı Fikti Kurt  Birleşik makililer dernek başlanı ve Kutrialioğlu aile derneği başkanı İdris Türk  Ofspor külüübü eski asbaşkanlarından  iş Adamı Hafız şirazi Kaba sanatcılardan Hülya Polat Ali  Bakanay mustafa ilhan ve ismini sayamadığımız bir cok renkli sima  gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler proğram gece gec saatlere kadar devam etti.