Wessi Erkek Ceket Modelleri ve Fiyatları

Erkek giyimde vazgeçilmez bir yere sahip olan ceketler, şıklıklar için de kolay bir tamamlayıcıdır.

Erkek giyimde vazgeçilmez bir yere sahip olan ceketler, şıklıklar için de kolay bir tamamlayıcıdır. Şıklık bütünleyici olan seçkin ceket modelleri, her mevsim gardıroplardaki yerini alıyor. Zengin ürün çeşitliliğiyle her zevke uygun birbirinden şık ceketleri bir arada bulabilmek mümkün.

 

Uygun Ödeme Kolaylıkları

 

139 liradan başlayan ceket fiyatları, beden ve renk seçenekleriyle olduğu kadar, ödeme kolaylıkları da barındırıyor. Bu bakımdan; tüm kartlara 6 taksit olanakları ve kapıda ödeme avantajları seçkin hizmetle yaşanabiliyor.

 

Bunlarla birlikte; tüm ürünlerde ücretsiz kargo avantajları da sunulan hizmetin ayrıcalıkları arasındadır. Her cebe uygun özel ceketler, ayrıcalıklı hizmetle karşımıza çıkıyor. Çeşit çeşit ceketlerle her mevsim şıklığı yakalayabilmek tek tıkla mümkün. Bütçeleri yormayacak ceket fiyatları en yüksek 420 lira olarak karşımıza çıkıyor. Kolay ödeme, kolay kullanımlar tek adreste hayat buluyor.

 

Zengin Çeşitlilik

 

Her zevke uygun ceket çeşitleri arasında; renk renk desen desen pek çok içerik yer alıyor. Bunlar arasında; lacivert desenli, ekose sivri yaka, ceket-yelek setleri bulunmaktadır. Ayrıca; tek düğmeli yazlık ceketler, tek düğmeli geniş sivri yaka modeller de bulunmaktadır.

 

Slim fit ceketler, Kruvaze slim fit modeller de her beğeniye uygun olarak sunulmuş oluyor. Erkeklerde şıklığı her mevsim yaşatacak ürünlerle, keyifli alışverişler bir tıkla gerçekleşiyor. Mağaza mağaza dolaşmaya gerek kalmadan seçkin ürünlerle bir araya gelebilmek oldukça mümkün. Bunun içinse, bir tıkla üye girişinden başka bir şeye ihtiyaç duyulmamaktadır.