Türkan Yıldızhan dualarla bir kez daha yad edildi

AHA- İSTANBUL - Kısa bir süre önce hayata gözlerini yuman eski Güven mahalle muhtarı iş adamı Fatih Yıldızhan'ın annesi Türkan Yıldızhan mevlidi Şerif ile bir kez daha anıldı.

Aslen Diyarbakırlı olan 78 yaşında kısa bir süre önce hayata veda eden Türkan Yıldızhan mevlid-i Şerif okutuldu. işadamı rahmetlinin oğlu Fatih Yıldızhan tarafından düzenlenen mevlidi Şerife çok sayıda ailenin yakın dostları ve akrabaları katıldı. okunan kuranı Kerim sonrası semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Mevlüt sonrası katılımcılara ikramda bulunuldu. Yıldızhan ailesinin davetine icabet edenler arasında eski meclis üyesi İbrahim Akdeniz ve ismini sayamadığımız çok sayıda işadamı da katıldı.

Rahmetlinin torunları gelen misafirlere hizmet etmekte adeta birbirleriyle yarıştılar. 

Rahmetlinin oğlu eski Güven mahalle muhtarı işadamı Fatih Yıldızhan acılarını paylaşanlara teşekkür mahiyetinde bir mesaj yayınladı. Fatih Yıldızhan mesajında " Annem Türkan Yıldızhan'ın vefatında bizleri yalnız bırakmayan acımıza ortak olan bizi bu özel günümüzde yanıbaşımızda olup acımızı paylaşan, telefonla dileklerini duyuran herkese canı gönülden teşekkür ederim"dedi.