Tuncay Azaphan MTAL'ın Tubitak 4006 geleceğin bilim adamlarının sergisi açıldı

Tübitak 4006 Bilim Fuarı kapsamında Güngören Tuncay Azaphan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 2020-2021 Bilim fuarının açılışını yaptı.

Salgından dolayı ertelenen Tubitak 4006 bilim fuarında  öğrenciler yapmış oldukları, Nişastadan Biyoplastik Yapımı, İsmimizin Ardı, Renklerle Hayat, Alkali Su Mucizesi, Kuran'ın Bilimsel Mucizeleri, Dünyadaki Altın Oran, Ne Kadar Erken Bilirsen O Kadar Kazanırsın Sen,Yedi Bölge Kitap Ayracı, Muhpoly, Felsefe Bu, İstanbul’da Adlarıyla Yaşayan Osmanlı Paşalarını Tanıyalım, Önce Hafıza Sonra Bilgi, Kelime Türetmece, Karşılığı Kaç Litre , Trafik Polisleri Ve Gece İşçileri, Rehber Uygulaması, Trafik İşaretleri Sesli Uyarı Sistem, Yirmi Şiir Yirmi Hikaye, Matematik İnşası adı aldın da 20 projeyi sergilediler. 

Ayrıca öğrenciler ürünlerini ortaya çıkarabilecekleri, ürünleriyle ilgili sunumlar yapabilecekleri bunları sergileyebilecekleri ve paylaşım yapabilecekleri bir sergiyle hünerlerini sergilediler. Okul müdürü Duran Ergezen'in ev sahipliğini yaptığı serginin açılışı ilçe milli eğitim müdürü Ferhat Öztürk ve özel konuklar yaptı.  Bilim fuarında standları gezen heyet öğrencilerinin sunumuyla tasarımlar hakkında tek tek bilgi aldılar. Güngören Tuncay Azaphan MTAL öğrencileri bir kez daha bilimle hünerlerini sergilemiş oldular.