Taşköprü Ömerli derneği Siyasi adaylarını bereket sofrasında ağırladı

AHA İSTANBUL - Kastamonu Taşköprülüler Siyasette "bizde varız" diyerek yürek olduklarını İstanbul Taşköprü Ömerli Köyü derneğinde dünyaya haykırdılar

Merkezi Güngören'de bulunan Kastamonu Taşköprü Ömerli derneği geleneksel düzenlediği bereket sofrasının bir yenisini daha kurdu. Siyasi partilerin adayları Ömerli Köyünün bereket sofrasında yerlerini alarak hemşerileriyle  bir araya geldiler. Dernek başkanı Ergün Aydın ve yönetimi gelen misafirleri tek tek karşılarken Taşköprü Ömerli köyü sakinleri 7'den 70'e katılım gösterirken bu özel güne Taşköprü belediye başkanı Hüseyin Arslan, Güngören belediye başkan aday adayı 3 dönem meclis üyeliği yapan Aydın Emek, Taşköprü Mhp belediye başkan adayı Abdullah Çatal, İBB eski genel sekreter yardımcısı Erdoğan Soydan ile çok sayıda katılımcı bereket sofrasında yerlerini aldılar.

Dernek merkezi sosyal tesislerine sığmayan katılımcılar cadde üzerinde kurulan alanları dahi tıka basa doldurdular.

Program sunumunu Yılmaz Demir yaparken selamlama konuşmasında Taşköprü Ömerli Köyü dernek başkanı katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Taşköprü belediye başkanı Hüseyin Arslan ise geçmiş yıllarda Taşköprü'ye doğalgazın gelmesi için nufus taşımasında emekleri olan hemşerilerine teşekkür etti. Belediye başkanı  Hüseyin Arslan Taşköprü'nün artık cazibe merkezi olduğunu Savunma sanayisinde bir firmanında Taşköprü'ye gelerek yatırım yapacağınında müjdesini verdi. Organize sanayi bölgesinin tahsisinin yapıldığını alt yapısınında bitirildiğini dile getirdi. Güngören belediyesi başkan aday adayı Aydın Emek ise konuşmasında " Kastamonumuzun genlerinde olan girişimciliği, liderliği, cesareti mertliği öne çıkartan teşvik eden erdemli insan yetiştirmeye zemin hazırlayan sanat ve sporla yaşayan kültüre ve eğitime yatırım yapan bir belediyecilik anlayışını egemen kılmak için aday oldum"dedi. Taşköprü Mhp belediye başkan adayı Abdullah Çatal ise konuşmasında " Taşköprü'ye gençlerimizle , büyüklerimizle hizlet etmeye geliyoruzHizmet yolumuzu belediyeciliğe taşıyacağız." dedi. 

Sıla hasreti ile bir araya gelen Taşköprülüler dernek merkezinde misafirlerine Kuzune soba üzerinde sıcak ekmekli kahvaltı ikram ederken katılımcılara dernek başkan yardımcısı Şaban Soydan tarafından günün anısına hediyeler taktim edildi.

Bu özel güne Güngören Ak Parti yönetim kurulu üyesi Adem Ünal, Kasder şube başkanı Murat Kabaoğlu, Güngören belediyesi Temizlik işleri şefi Cevdet Turgut, Sultangazi işkur müdürü Cihan Kapıcı, Tesiş İstanbul genel sekreteri Çetin Duman, Taşköprü federasyon başkanı Adem Bilgin hazır bulunurken Haznedar Mahalle muhtarı Özcan Akkoyun'da birlik beraberlikde yerini aldı.