Şükrü Metin '' Adalet İstiyoruz, Adalet İçin Yürüyoruz''

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Eski İl Başkan yardımcısı Şükrü Metin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlatmış olduğu ''Adalet Yürüyüşü'nün adaleti sağlamak olduğunu, gecikmiş adaletin bir gün herkes için gerekli olacağını vurguladı

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlattığı Adalet Yürüyüşü devam ederken, İstanbul eski il Başkan yardımcısı olan Şükrü Metin önemli açıklamalarda bulundu.
 

Adalet Herkese Lazım
Kemal Kılıçtaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'nün amacının sadece Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasından kaynaklanmadığını belirten Şükrü Metin, ''Adalet herkese lazım bugün bu yürüyüşe karşı çıkanlar yarın adalete ihtiyacı olacaktır'' dedi. Herkesin bu yürüyüşe destek olması gerektiğini dile getiren Metin sözlerini şu şekilde sıraladı '' Adalet için birlik içinde olmamız gerekir, herkesin bu yürüyüe desket vermesi lazım.Bizler  terör sorunu için, açlık grevinde bulunan insanlar için, haksız yere görevlerinden alınmış yüzlerce mağdurun hakları için yürüyoruz. Genel Başkanımızın başlatıığı bu yürüyüş, adaletsizlikler yüzünden mağdur olan halkın haklarını savunmak için başlattığı 'PASİF' direniştir. Gelecekte bu tür haksızlıkların olmaması için tüm halkımızdan bu yürüşün destekcisi olmasını istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
 

Yürüyüş Partiler ÜStü Bir Olay
Adalet yürüyüşünün başlamasında Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının bardağı taşıran son damla olduğunu ifade eden Şükrü Metin ''Genel başkanımızn başlattığı Adalet yürüyüşüne, MHP'lisi, Saadet Partilisi, Ak Parti'nin kurucuları ve Ak Parti'ye oy vemiş seçmenler desteklerini esirgemediler. Biz adalet için yürüdüğümüzden dolayı toplumun her kesiminden bize destek geliyor. Bu yürüyüş Partiler üstü bir olaydır'' dedi. 
Şükrü Metin ''Amacımız Türk Ulusunun, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının rahatça yaşayabildiği Türkiye için çalışacağız'' ifadelerine yer verdi.