Salon Eser Hair Artist 2. şubesini bereketiyle açtı

Güngören'de 15 yıldır saç bakım merkezi olarak hizmet veren Salon Eser Hair Artist 2. Şubesinin açılışında düşman çatlattı.

Bakımlı erkeklerin durak noktası olan Salon Eser Hair Artist kalitesini yeni şubesiyle taçlandırdı. Güngören Abdi İpekçi caddesi'nde yıllardır hizmet veren Salon Eser Hair Artist erkek kuaför salonu hizmet kalitesini 2 şubesi ile müşterilerinin memnuniyetine taşıdı. Bağcılar caddesi üzerinde şube açılışını gerçekleştiren Salon Eser Hair Artist Kuaför salonu konsept ve hizmete ayrı bir tarz getirdi.  İşletmeciliğini Murat Özcan ve Özay  Üstünbaş kardeşler ile Berat Söyler'in yaptığı Salon Eser Hair Artist Kuaför salonunun açılışı muhteşem odu. Çok değerli konukların ve dostların katıldığı açılış programı gerçekleşirken Murat Özcan ve Özay  Üstünbaş kardeşler ile Berat Söyler tebrikleri tek tek kabul ettiler. 

Salon Eser Hair Artist Kuaför salonun özelliği VİP müşterilerini ağırlayacağı özel salonu olduğu gibi  kafa ve yüz yapısına uygun özel saç kesim tasarımlarıyla bölgede adından söz ettiren erkek  kuaför salonu. Yeni açılan şube ile istihdamda 1. şubede  10 olan çalışan sayısını 2. şubeyle 20 kişiye çıkartılar.