Şakir Yücel Karaman İBB Başkanlığı'nın koltuğuna en yakın isimlerden

Başbakan Binali Yıldırım'ın İBB Başkanlığı ilçe Belediye başkanlarından biri olacak sözüne karşı Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman adaylardan en yakın isim.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi koltuğuna oturacak ilçe belediye başkan adaylardan  kim olacak sorusuna Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman adaylarda en yakın isim. Başbakan Binali Yıldırım'a da yakınlığıyla bilinen Şakir Yücel Karaman 3 dönem Güngören Belediye Başkanlığı yapmış İstanbul iyi tanıyan bir yönetici. Güngören yetiştirdiği yöneticileriyle hizmet yarışında söz almış bir ilçe olarak her zaman gündemini korudu. Bakan yardımcısı, milletvekilleri, Müsteşarlar, TOKİ başkanı ve başkan yardımcısı, genel müdür yardımcıları ile ülke yönetiminde söz almış bürokratların yetiştiği il ilçe. Okul kabul edilen Güngören ileriki günlerde de adından söz ettirecek bir ilçe. Ak Parti İlçe Başkanı olarak Yeni göreve gelen Bünyamin Baş ise sürpriz isim olarak çıkması Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'da  ibb başkanlığına seçilmesi sürpriz olarak beklenebilir. 

Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ın Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde ilçe meclisi toplanarak ilçe belediye başkanını yeniden seçecek.