Mustafa Şişman, 3. Olağan Kongre'de güvenoyu tazeledi

HAK-İŞ' e bağlı Hizmet Sendikası, İstanbul 5 No'lu Şube, 3. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden Mustafa Şişman dedi.

Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen HAK-İŞ' e bağlı Hizmet Sendikası İstanbul 5 No'lu Şube 3. Olağan Genel Kurulu, çok sayıda katılımcıyla gerçekleşti. 

Divan başkanlığını Hizmet-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir'in yaptığı, Hizmet -İş 4 No'lu Şube Başkanı Reşat Kaya ve Hizmet-İş 1 No'lu Şube Başkanı Mustafa Canpolat'ın yönettiği 3. Olağan Kongre'de, Mustafa Şişman oy birliğiyle yeniden Hizmet-İş 5.No'lu Şube Başkanlığı'na seçildi. HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan kongrede, yer alarak selamlama konuşması yaptı. Misafirler arasında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, HAK-İŞ'e bağlı sendikaların şube başkanları, Mustafa Canpolat, Orhan İlhan, Resul Kalkavan, Reşat Kaya, Serdar Cafer Özkul, Hüseyin Topçu, Taner Tunar yer alırken; Öz Orman-İş Bölge Başkanı Muhammed Küçük, OLEYİS Bölge Başkanı Nihat Şahin, Öz Gıda-İş Bölge Başkanı Yıldırım Çiçek, Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Yaman, Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Ahmet Çolak, Liman-İş Sendikası Başkanı Sabri Özdemir de kongre salonunda yer aldılar.

 Kısa bir süre önce HAK-İŞ İstanbul İl Başkanlığına getirilen Mustafa Şişman, STK Temsilciliğinin yanısıra akademik olarak de kendini yetiştirmiş makaleleri ve kitapları olan bir yöneticidir.