Murat Bingöl; Herkes kapısının önünü süpürecek

AHA-İSTANBUL- Güngören emniyet müdürü Murat Bingöl, ilçe halkının huzurlu ve mutlu olmasını sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını ancak başarılı olmak için herkesinde taşın altına elini koyması gerektiğini dile getirdi.

 Güngören emniyet müdürü Murat Bingöl, ilçe halkinin huzurlu ve mutlu yaşam sağlamak Için gece gündüz çalıştıklarını ancak herkesinde taşın Altına elini koyması gerektiğini dile getirdi. 

Ramazan dolayısıyla Güngören emninet müdürlüğünün Geleneksel hale Getirdiği iftar programini teknede boğaz turu ile gerçekleştirdi. İftar programanına Güngören emniyet müdürü Murat Bingöl ev sahipliğini yaparken Küçükçekmece emniyet müdürü Ahmet Cengiz Koçak, Mali Şube müdürü Ömer Kumlu, Asayiş Şb. Md. Yardımcısı Mehmet Kullanıcı ile ilçe emniyet Personeli aileleriyle ile katıldı. İftar programı çok samimi Ortamda gerçekleşti. Görev icabı pek bir araya gelemeyen personel  eşleri bu vesile ile sohbet etme Fırsatı buldular.   Güngören ilçe emniyet müdürü Murat Bingöl gazetemize verdiği demeçde "Gündemin malum Konularında Bir an olsun personelimzin moral motivasyonunu sağlamak Için bu yıl iftar programımızı boğaz turu ile eş çocuklarımızla gerçekleştirdik  Güngören ilçemizde vatandaşlarımızın Huzuru Için gece gündüz görev ifa eden bu arkadaşlarımızın aileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu hep beraber yaşiyoruz. İlçemizin Huzuru Için sadece sadece bizlerin Tek Başına çalışması ile bunu başarmamız mumkun değildir. Halkımızın kendi bölgelerinde bizlerin gözü ve kulağı olmalari gerekiyor. Suç  ve  suç Unsurları ile mücadelede bizler vatandaşlarımızın yardımı ve desteği ile ancak başarı elde edebiliriz. Herkes bu taşın altına elini koyacağı gibi kapısının önünüde süpürecek, 155 polis imdat hattini Ararken 1550 mesaj servisinide kullanarak ihbarda bulunabilirler. Bizleri yönlendirerek Anında Müdahale etmemizi kolaylaştıracaklar."dedi .  

Ramazn iftar programına ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı birimlerin personelleri aileleriyle beraber katılırken Murat Bingöl'ün eşi Berrin Bingöl ve çocuklarıda bu özel günde yerlerini alarak misafirlerine ev sahipliği yaptılar.