Metin Kademoğlu; Araçlar insanların sermayesi, emeğidir

Sektöründe 15 yıllık tecrübe ile hizmet veren MM Otomotiv hizmet kalitesinde ödün vermiyor

Sektöründe öncü kuruluşlarından olan MM Otomotiv araç alım satımında herkesimin güvendiği ve itibar ettiği bir kuruluş. Güngören SWanayi mahallesi Çinçindere caddesi üzerinde 2 bin m2 açık ve kapalı alana kurulan MM otomotiv galerisi Showroomunda satışa hazır  araç çeşitliliği  ilede araç tutkunlarının tercih sıralamasında ilgi odağı olan bir işletme. Yönetim kurulu başklanlığını  Metin Kademoğlu'nun yaptığı işletme aile şirketi olup, araç alımı ve satımı ile gelen müşterilerde aynı şekilde aileden sayılarak hizmet ve hürmet görmekde. 2 bin m2 alana sahip MM Otomotiv Showroomunda  üst sekment araçların yanı sıra vatandaşın bütcesine göre orta sekmendede araçlar mevcut. 

Türkiye'de 20 milyon aracın trafikde seyir halinde olması otomotiv sektöründe araç alım satımlarında doğan olumsuzluklara dikkat çeken MM otomotiv yönetim kurulu başkanı Metim Kademoğlu araç alımı ve satımı yapan vatandaşların ileride hayellerinin yıkılmaması ve emeklerinin başkanları tarafından hileli yollarla ellerinden alınmaması için çok özel uyarılarda bulundu. Araç alım satımı, araç alırken dikkat edilmesi kurallar hakkında kulağa küpe olaçak püf noktaları dile getiren Metin Kademoğlu " Sektörümüz bu günlerde çok hareketli olup her geçen günde 2. el otomotive olan ilgi artarak devam ediyor.  Araç artık lüks değil ihtiyaç oldu. Araç alımı ve satımı yaparken herkkesin güvenilir kurum ve kuruluşlardan alım satımı gerçekleştirmesi gerekiyor. İştan kabartan bu sektörde hileli alımların yanı sıra yanıtma yöntemi ile araçlar el değiştiriyor. Birikimlerini başkalarının duygularına alet etmesinler. Araç alım satılarında ya banka yada noter huzurunda para takası ile gerçekleştirsinler. Aksi halde hayelelri fiyasko ile sonuçlanabilir. İşletmemiz araç  ekpertiz konusunda çok hassas olmamızın gayesi alımını ve satımını yaptığımız otomobillerin müşteriye sunarken herşeyi ile sunmamızı gerektiriyor. Ekspertiz olayı bizim vaz geçilmezimizdir. Müşterilerimizde bunu bildiklerinden yıllarca bizi tercih etmektedirler.  Mümkün olduğu jadar araçların servis bakımlı olmasına etsinler. El altında yapılan tadilat ve tamiratlar sıkıntı çıkartıyor. Araçlar insanların sermayesi ve emeğidir" dedi. 

MM Otomotiv yönetim kurulu üyesi Ahmet Kademoğlu ise işletme hakkında bilgi verirken " 2 bin m2 Showroomuzla 2000 be 2006 yılları arası her sekmentde müşterilerimizn bütcesine uygun araçlar standlarımızda mevcuttur. Güvenirli araçlar olup bizden araç alımı yapanlar sağladığımız ödeme imkanlarındanda faydalanmaktadırlar. Mümkün olduğu kadar müşterilerime verdiğimiz hizmet kalitemizi her geçen gün arttırarak yolumuza devam ediyoruz. Biz aile şirketi olduğumuz gibi ger müşterimizde bizim ailemizdir"dedi. MM otomotiv Showroomda bulunan araç çeşitliliği ilede otomobil sevenlerin uğrak yeri.