Merter artık özel adam zabıta amiri Erol Akpınar'dan soruluyor

Güngören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Merter Zabıta Amirliğini Erol Akpınar ve ekibine teslim etti.

Güngören Belediye Başkanlığı yeni dönem çalışma ekiplerinde bayrak hizmet yarışına taze kanlar katarak hizmet heyecanını arttırıyor. Kısa bir süre önce birçok Müdürlükte yerler değişirken çok özel insanlarda kadroya dahil edilmişti. Yılların tecrübesi ve deneyimine sahip olan Asım Öztürk'ün zabıta müdürlüğüne  getirmesinden sonra Merter zabıta amirliği Erol Akpınar'a teslim edildi. 

Erol Akpınar uzun yıllar emniyet teşkilatında görev yapmış Akademik olarak kendini yetiştirmiş özel donanımlı kendisi  teknik bir adam. 

Erol Akpınar kimdir?

Aslen Trabzonlu olup ilk orta ve lise eğitimini Trabzon'da tamamladı Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisat bölümü mezunu olup 2005 yılında polis memuru olarak 2012'ye kadar görev yaptı . İstanbul Emniyet Müdürlüğü mobil elektronik haberleşme sisteminde MOBESE kuruluşunda yer alan isimlerden olurken 2012''de polis akademisinde kursa katılarak Komiser Yardımcısı oldu 1 yıl görev yaptıktan sonra 2013 yılında Güngören Belediyesi zabıta Müdürlüğünde hizmet etmeye başladı. 2017'de Güngören Belediye başkanlığının hizmet Bayrak değişiminde Merter Zabıta Amirliği ne getirildi. İSO 9001 belgesi üzerinde hizmet sektöründe vatandaş memnuniyeti üzerine  akademik çalışmalar bulundu..  Bahçeşehir Üniversitesi Terör ve Teröre insan kaynağı üzerine yüksek lisans yaptı. Erol Akpınar Evli iki çocuk babası.