Mehmet Emin Sütseven ebedi yolculuğa dualarla uğurlandı

74 yaşında hayata gözlerini yuman Mehmet Emin Sütseven için cuma namazı sonrası cenaze namazı kılındı

Aslen Konya Taşkentli olan üç çocuk babası Mehmet Emin Sütseven sevdiklerini gözyaşlı geride bırakarak hayata veda etti. Haznedar Merkez Camii cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazında haklar helal edilip dualarla son yolculuğuna uğurlandı.Merhumun eşi Sabriye Sütseven, çocukları Ali Sütseven, Mustafa Sütseven, Emel Yıldız ve damadı Kani Yıldız bir dakika olsun tabutun başından ayrılmadılar. Cenazeye katılan Akıncılar Camii Vakıf Başkanı Aydın Aşıkkutlu, İstanbul Güngörenspor Kulübü Başkan Vekili Mehmet Tur, Güngören Sivaslılar Dernek Başkanı Hasan Kaymak, Meclis Üyesi İbrahim Akdeniz, Eski Meclis Üyesi Abdullan Soydan, Mali Müşavir Recep Selimoğlu,  Haznedar Mahalle Muhtarı Özcan Akkoyun, merhumun ailesine başsağlığı dilerken cenaze namazını da kıldılar. Habipler-Cebeci Mezarlığına defnedilecek olan Mehmet Emin Sütseven için taziyeler ise merhumun Camii Sokak'taki evinde kabul edilcek.

Abdullah Başcı Yakın Akrabası Mehmet Emin Sütseven İçin Taziye Mesajı;

İstanbul Milletvekili Abdullah Başcı ebedi hayata göç eden yakın akrabası Mehmet Emin Sütseven için taziye mesajı yolladı.

Milletvekili Abdullah Başcı taziye mesajında'' Aile büyüğümüz 74 yaşında ebedi hayata göç eden Mehmet Emin Sütseven için kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. Sütseven ailesine de sabırlar niyaz ediyorum'' dedi.