Kazım Gündoğan TC'nin ve Kadronun peşine düştü

Güngören Belediyesinin bu ayki toplantısına MHP meclis üyesi Kazım Gündoğan'ın önergeleri damgasını vurdu.

06.07.2020 ile dört aylık aradan sonra, toplanan Güngören Belediye meclisi toplantısında  komisyon seçimleri yapıldı. 

MHP grubu adına MHP grup başkanı Kazım Gündoğan mecliste selamlama konuşması yaparak dört aylık sürece ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaştı. Meclise iki maddelik teklif verirken dikkatleri üzerine çekti. 

Güngören Belediyesi tabela’sını değiştirilerek Türkiye Cumhuriyeti Güngören Belediyesi olarak, değiştirilmesini ve Belediye de 25-30 yıldır çalışmış olan memurlardan emekliliği gelenlerin ellerinden alınmış olan kadrolarının norm kadro olarak verilip emekli edilmelerini ve mağduriyetlerinin giderilmesini talep ettti. 

MHP belediye meclisi Grup başkan vekili Kazım Gündoğan kürsüde yaptığı konuşmada " Değerli başkan, kıymetli meclis üyeleri;  bildiğiniz üzere neredeyse  4 ayı bulan ve başta batı avrupa ülkeleri olmak üzere ülkemizde de gerek sosyo-kültürel gerek ekonomiksel gerekse psikolojik tahribatlar oluşturan covid-19 pandemi süreci bizleri birbirimizden ayırdı. Öncelikle sizlerle tekrar birlikte olmanın ve meclis toplantımızı yapabilmemizin mutluluğunu yaşadığımı bilmenizi isterim.

İstatistiğin Türk Dil Kurumundaki Sözlük Anlamı; Verileri derleme, bölümlendirme, çizelgeler ve çizgelerle özetleme, gözlem ilkelerini saptama, örneklem bilgilerinin anlamlılığını inceleme, yorumlama ve genelleme yöntemlerini veren bilim’dir. Bu süreci de bizler bilim kurulunun oluşturduğu ekonometriksel eğrilerden ve günlük rakamlar’dan takip ettik; ancak unutulmamalıdır ki hayatını kaybeden 5 temmuz itibariyle toplam 5.225 kişi bir veri değil, kayıptır. Aramızdan ayrılanlardır. Ailelerine sabır, kendilerine rahmet diliyorum. Süreç devam etmekte, bizler de ailemiz de bu 5.225 kişinin içine dahil olabileceğimizi unutmadan ilk günki ciddiyetle hayatımızı sürdürmeliyiz. 

Tabi bu surecin bir de kahramanları var. Sağlık bakanımız Fahrettin Koca’nın bu sürece kendini adaması, kriz ve kaos anlarındaki hızlı karar alabilme yetisi ve sağlık sistemimizdeki nitelikli personel ile nitelikli tesis anlayışımız bizleri batı avrupa ülkelerinden ayıran nokta olmuştur. Can kurtarırken can veren sağlık şehitlerimize de rahmet diliyor, tüm sağlık kahramanlarımıza da ‘’Allah sizden razı olsun’’ demek istiyorum.

Savaşın muhalefeti olmaz, olmamalıdır. Türkiye Cumhuriyeti verdiği savaşlar’da etnik yapısı ne olursa olsun, şahısların ideolojik sıfatları ne olursa olsun bir bütün ve yekün olma mecburiyetindedir. Salgınlar, Doğal Afetler, Harpler, Populizm…Türkiye neredeyse bunların hepsiyle bir savaş vermekte. Hem içeride, hem dışarıda…

Bunların da en başında populizm geliyor. Populizm, Türk Gençliğinin DNA’sıyla oynuyor. ‘’Eşitlik’’ kavramına sığınarak da geleneklerimizi tehdit ediyor. Sosyal medya ve dijital film ağları gerek dinimize gerekse benliğimize aykırı birçok şeyi bilinçaltımıza yerleştiriyor ve giderek toplumda bir beyin uyuşması gerçekleşiyor. Sosyal mecralarla ilgili oluşması gündem’de olan yasa tasarılarını Türk-İslam ülkücüsü ve 2 evlat sahibi bir baba olarak can-ı gönülden destekliyorum.

Şunu bilmeliyiz ki Türkiye dini inançları ve devlet geleneği bakımından emperyal bir ülke olamaz; ancak kabuğuna çekilmemesi de mümkünatı olan bir şey değildir. Atatürk ‘’Yurtta sulh cihanda sulh’’ derken sadabad paktını kuruyordu. Onun için Libya müzakerelerinde de, daha öncesinde de, daha sonrasında da çizgimiz bellidir. Niyetimiz Türkiye Cumhuriyetinin bekası, çizgimiz bilge liderimiz Dr.Devlet Bahçelinin çizgisidir.

Sınır Ötesinde, i’la-yi kelimetullah davasında; nizami alem ülküsünde ezelden ebede bir yolculukta olan ordumuza muzaffariyetler ve muvaffakiyetler diliyorum" dedi. 

MHP grubu adına MHP grup başkanı Kazım Gündoğan meclise verdiği önergelerde 

Belediyemizin önünde asılı “GÜNGÖREN BELEDİYESİ” yazılı tabelamızın  “TÜRKİYE CUMHURİYETİ GÜNGÖREN BELEDİYESİ” olarak değiştirilmesi ve bu konudaki suizan su istimal ve eleştirilerin önlenmesini .

 

Güngören Belediyemiz de 25-30 yıl önce işbaşı yapmış ve işe girerken daktilografi ve benzeri kadrolarla nitelikli eleman olarak işbaşı yapmış personelin ellerinden kadroları daha sonra alınmış ve bugün emeklilikleri gelmiş personelin hak kaybına uğramamaları için norm kadro emekliliklerinin saplanması 25-30 yıl emek vermiş personelimizi emekli ederken mutlu ayrılmalarının yolunu açmayı MHP grubu olarak teklif ediyoruz " diyerek talepte bulundu.