Kaymakam Zafer Orhan'dan Polislerimize Anlamlı Mesaj

Güngören Kaymakamı Zafer Orhan Polis Teşkilatının Kuruluş Gününün 172. yıldönümü münasebetiyle anlamlı bir mesaj yayınladı

Güngören Kaymakamı Zafer Orhan yayınladığı mesajında; ''Köklü bir deneyime ve birikime sahip Emniyet Teşkilatımız, çağımızın gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olarak, 172 yıldır başarılı hizmetler vermektedir.
 Polisimiz, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamada olaylara müdahale eden, suçlulara göz açtırmayan görev ve faaliyetleri yanında, Toplum Destekli Polislik çalışmaları ve bu çerçevede gerçekleştirilen proje faaliyetleri ile de birçok alanda toplumun her kesimine yönelik destek, yardım ve yönlendirme çalışmaları sayesinde güven ve sevgi atmosferi oluşturmaktadır.
Milletimiz nezdinde  huzur ve güvenliğin teminatı olarak görülen Polis Teşkilatımız, gösterdiği olağanüstü gayretler ve yaptığı hizmetler ile halkımızın gönlünde haklı bir yere sahip olmuştur. Gücünü kanunlardan alan Polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe saymıştır.  İnsanımızın olduğu her yerde var olan, toplumun her kesimiyle kucaklaşan polisimiz bu sayede devletimizin şefkat eli olarak, ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızın yanında yer almıştır.
Bu düşüncelerle Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172.Yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle, ülkemizde  huzur ve güven  ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Mensuplarımızı şükranla ve içtenlikle kutluyor; görevleri esnasında şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anarken; Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlık ve başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.