Kale ikizpınar dövizlere rest çekerek kampanyada ben de varım dedi

Malatya Kale İkizpınar köyü derneği Cumhurnbaşkanının talebine kulak vererek Dövize rest çekti

Geleneksel olarak aylık düzenlenen kahvaltı programı bu ayda gerçekleşti. Başkan Nevzat Kaya başkanlığındaki yönetim gelen misafirlerini tek ek ağırlarken çok özel konuklarda Kale İkizpınar sofrasında ağırlandılar. Başkan Nevzat kaya açılış konuşmasında 15 temmuz öncesi ve sonrası için yurdumuzda gerçekleşen her türlü saldırıyı kınarken son olarakda ekonomi üzerinde yapılan saldırıları karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına kulak vererek dernek kasasında bulunan bin dolar ve iki yüz Euro'yu bozdurmak için dernek yönetimi ve üyelerinden oy birliği ile tam destek aldı. Konuşmasında Başkan Nevzat Kaya "Bu memleket bizim,Saray bosnayı, Irak'ı, Çeçenistanı, Suriye'yi gördük. En kötü devlet devletsizlikden iyidir. Toprağımıza vatanımıza sahip çıkacağız.Gerekirse şehit olacağız." dedi. 

 Kahvaltı sofra bereketinde misafiler arasında Milli gençlik Güngören şube başkanı hasan Bozkır, İMKB lisesi müdürü Mesut Bölükbaşı, baş yardımcısı Hüseyin Bakkal'da hazır bulundu. Milli gençlik Güngören ilçe başkanı Hasan Bozkır dernek yönetiminin almış olduğu kararla dövize rest çekmesini değerlendirirken "Bu kampanya ile Türk parasına verilen değeri gösteriyor. hayatım boyunca hiç dövize yatırım yapmadım. Tasarruflarımı başka yatırım alanlarında değerlendirdim. Bu kampanyaya destek veriyorum" dedi.  

Gelen misafirlere dernek başkan yardımcısı Mehmet özbaysal,yönetim kurulu üyesi Remzi Altınık ve idari işler amiri Mustafa Taşkıran ve yönetim kurulu üyeleri hizmet yarışında adeta birbirleri ile yarıştılar. Kahvaltı sonrası yapılan dualarla berekete bereket katıldı.