İstanbul Güngörenspor'un yeni başkanı Yasin Burak Ulusan oluyor

İstanbul Güngörenspor Kulübü Başkan Adayı Yasin Burak Ulusan'ın 12 Kasımdaki olağanüstü genel kurulda başkan olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İstanbul Güngörenspor'un 12 Kasımda olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından mevcut yönetimdeki isimlerden Yasin Burak Ulusan'ın, Başkan Ekrem Sevinç'ten bayrağı devralmasına kesin gözüyle bakılıyor. Seçime tek aday olarak giren Yasin Burak Ulusan ve ekibi İstanbul Güngörenspor'u eski günlerine kavuşturacaklarına inandıklarını belirtti.

Başkan Adayı Yasin Burak Ulusan yaptığı açıklamada; "Ekrem Sevinç ve ekibinden bayrağı devralmaya hazırız.Futbolcularımızın heyecanına heyecan katacağımıza eminim. İstanbul Güngörenspor'u eski güzel günlerine kavuşturacağız. Ekibimiz bunu başarabilecek tecrübeye ve güce sahiptir. Kulüp binası sadece maç günleri dolmayacak, haftanın her günü orada olacak ve çalışacağız" dedi ve sözlerini "özellikle 15 Temmuz sonrası kendimizi sosyal projelerde daha çok bulunmak zorundayız, amacımız bu ülkenin değerine değer katmaktır şeklinde tamamladı.

 

Yasin Burak Ulusan Kimdir?

Aslen Erzindan nüfusuna kayıtlı olup 1979 İstanbul doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi.1996 Yılından itibaren kendi işletmelerinde yöneticilik yaptı. Gençlik yıllarında bir çok amatör kulüpte futbol oynadı. Tenis sporuyla ilgilenen Yasin Burak Ulusan evli ve 2 çocuk babasıdır.