İstanbul Güngörenspor yeni yönetimi ile bomba gibi geliyor

12 Kasımda yeni başkanını ve yönetim ekibini seçecek olan İstanbul Güngörenspor'da camianın tanınmış 2 ismi Cemal Atar ve Kemal Düşün, geleceğe umutla baktıklarını söyledi.

12 Kasım'da olağanüstü genel kurulla yeni başkan ve yönetimi seçecek olan İstanbul Güngörenspor'da Yönetim Kadrosundan Cemal Atar ve Genel Kaptan Kemal Düşün, kötü günlerin geride kaldığını söyledi.

Genel Kaptan Kemal Düşün,"Takımımız grubunda lider, kademe kademe ilerleyip takımımızı yeniden üst liglerde görmek istiyoruz. Geçmişteki başarılarımız ortada, kamuoyu bize şampiyon gözüyle bakıyor, kendi sahamız ve sosyal tesisimiz mevcut. Tesis ve tecrübe olarak üst liglere aidiz. Bu takım bütün Güngören'in takımı, hepimizi temsil ediyor. Ben buradan tüm Güngörenlileri mücadeleye davet ediyorum"dedi.

Kulübün yönetim kurulu üyesi Cemal Atar ise "İstanbul Güngörenspor'un yeni bir heyecana yeni bir kana ihtiyacı var. Bugüne kadar kulüp için kimin emeği geçmişse onlara teşekkür edip yarınlara bakmak lazım. Bugün kulübümüz için yeni bir heyecan,yeni bir ekonomik güç gerekmektedir. Araç deposu doluysa ilerler, sporcularımız alın terlerinin karşılığını almalıdırlar. Yönetim ekonomik güç ile taraftar da gönlüyle katkıda bulunmalı, taraftar,yönetim ve futbolcu elele verirse başarı gelecektir" şeklinde konuştu ve takımın yoluna lider olarak devam ettiği bu günlerde tüm Güngörenlileri destek olamaya çağırdı.