İstanbul Güngören'in Asayişi Akçadağlı Ayhan Söğüt'ten soruluyor

Kısa bir süre önce Güngören Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine gelen Ayhan Söğüt ekibiyle suçluların korkulu rüyası oldu

Güngören Emniyet Müdürlüğüne atanan Sinan Çamuroğlu göreve gelir gelmez kadrosunda altın adamları bir araya getirerek Güngören ilçesinin huzuru için gece gündüz yapılan opersyonlarla ilçe genelinde suç ve suç unsrularına karşı amansız mücadelelerine hız verdi. Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu'nun ekibinde görev alan aslen Malatya Akçadağlı olan Güngören Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Söğüt huzur operasyonlarını bizzat yönetiyor. Uyuşturucu, kaçakçılık, asayiş mücadelesinde yaptığı operasyonlarla suçluların korkulu rüyası oldu.

Ayhan Söğüt Kimdir?

Ayhan Söğüt 1977 yılında Malatya'da doğup ilk ve ortaöğretimini Malatya'da tamamlamıştır. Polis Akademisine Ankara'ya giden Ayhan Söğüt 1999 yılında buradan mezun olmuştur. Gaziantep, İzmir Tunceli'de görev yapan Söğüt 11 yıldır İstanbul'da bulunmatadır. Oldukça deneyimi olup bölgeyi iyi bilen bir insan olan Ayhan söğüt, spora,sanata ve sanatçıya değer veren bir isimdir.