Iğdırlılar'dan Birlik Ve Beraberlik Vurgusu

Öztürk Altuntaş başkanlığındaki Iğdırlılar Derneği haftalık olağan toplantısında birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar.

Merkezi Güngören'de bulunan Iğdırlılar derneği yaptıkları haftalık olağan toplantısında yönetimiyle bir araya gelerek birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Iğdırın ,Türk'ü, Türk'ü, Azerisi ve Lazıyla bol kültürlü bir yapısı olduğu anımsatan dernek başkanı Öztürk Altuntaş, '' Iğdır bu kültürleri içinde barındıran bir yapıya sahiptir'' dedi.

Kardeşlik İçin Çaba Harcanmalı

Toplantıda söz alan dernek başknı Öztürk Altuntaş, dernek olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verirken, ''Bizler Iğdırlılar derneği olarak diyoruz ki, dağınık güç güç değildir. Bizler Türk, Kürt, Azeri, Laz, birlik ve dağınık olursan güçlü olamayız. Bütün değerlerimizle bir ve beraber olursan güçlü oluruz. Iğdırlılar derneği yönetimi olarak yukarıda belirttiğiiz değerlerimizle bir arada tutmayı hedefliyoruz. Bu değerleri bir arada tutarak, Türkiye'nin birliği, beraberliği ve kardeşliği için yoğun bir çaba harcamaktayız'' ifadelerini kullandı.

Yapılan haftalık olağan toplantıda söz alan Iğdırlılar derneği Halkla İlişkiler sorumlusu Hacı Halim Başak, yaptığı konuşmada '' Derneğimizin amacı birliğimizi ve beraberliğimi sağlayarak ülkemiz huzuruna katkıda buunmak. Yaptığımız ve yapacağımız faaliyetlerle Iğdır'ımızn kayısısını, pamuğunu herkese tanıtmak. Eğtim ve öğretimde yapacağımmız çalışmalarla da okuyan öğrencilerimize destek olmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.