Haznedar İdman Ocağı şampiyonluklarını başkanlarla kutladı

Amatör U-14 Ligi'nde namağlup şampiyon olan Haznedar idman ocağı Güngören'in gururu oldu.

Spor kulüpler arasında Güngören'in kurulu olan Haznedar idman Ocağı u14 liginde bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Haznedar idman Ocağı kulüp şampiyonluklarını başkanlarının katıldığı coşkulu bir törenle kutladı. Haznedar idman Ocağı Spor Kulübü sosyal tesislerinde gerçekleşen törene AK Parti belediye başkan adayı Bünyamin Demir, MHP ilçe başkanı Muhammet Alpaslan Aldır, Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Demir katılırken kulüp başkanı Sinan Baltacı ve yönetim kurulu gelen misafirleri tek tek ağırladı. U14 şampiyonları başkanlar tarafından tebrik edilirken şampiyonlara madalyalar verildi. Çok sayıda katılımcıların yer aldığı özel törende kulüp başkan vekili Mehmet Mutlu selamlama konuşmasında "Haznedar idman Ocağı büyük bir aile ocağıdır. Biz kulüp olarak ezan ve bayraktan yanayız. Cumhur ittifakını sonuna kadar destekliyoruz."dedi.

selamlama konuşmasında Güngören MHP ilçe başkanı Muhammet Alpaslan aldır şampiyonları kutlarken Güngören Belediye Başkan Adayı Bünyamin Demir'de gençlere sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Vatandaşların Güngören ile ilgili merak ettikleri soruları da belediye başkan adayı Bünyamin Demir tek tek cevap verdi. Gelen hayat 14 şampiyonlarına madalyalar takarken günün anısına MHP ilçe başkanı Alparslan Aldır'a 25 nolu  idmanocağı Spor Kulübü forması ile belediye başkan adayı Bünyamin Demir 61 no'lu kulüp forması hediye edildi. Program sonunda çekilen fotoğraflarla bu özel gün ebedileştirildi. 

şampiyonların kutlandığı davete Güven Mahalle Muhtarı Ali Çolak Hz Mahalle Muhtarı Özcan akkoyun MHP eski yöneticilerinden Bozbey Pervaneli, Taşköprü federasyon başkanı Adem bilgin, Kastamonu Taşköprü Ömerli köyü dernek başkanı Ergün Aydın, teknik adam İshak Zengin,  eski belediye meclis üyesi Erdoğan Koç ve ismini sayamadığım çok sayıda misafir davetli arasında yerlerini aldılar.