Hakan Öztorun ve Neriman Yaşar mutluluğa imza attılar

AHA İSTANBUL- Öztorun ve Yaşar çifti şahitlerin huzurunda Dünya evine girdiler.

Güngören Belediyesi eski ruhsat müdürü Hakan Öztorun ve Güngören Ak Parti eski ilçe başkan yardımcısı Neriman Yaşar hayatlarını birleştirdiler. 

Güngören Belediyesi kültür merkezi'nde kıyılan nikah da mutlu çifte çok sayıda dostları , AK Parti teşkilat mensupları, belediye birim amirleri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ile  işadamı bu özel günde yerlerini alarak mutlu çiftin yanında yer aldılar.   Nikah memuru Murat Nevruz'un kıydığı nikaha AK Parti eski ilçe başkanı Ercüment Sever ve eski meclis üyesi Serap Bayar şahit edip deftere imza attılar. AK Parti eski ilçe başkanı Ercüment Sever özel günde kısa bir konuşma yaparak damat Hakan Öztorun'un teşkilatta belediyede görev alarak davaya hizmet ettiğini, Gelin Neriman Yaşar'ın ise uzun yıllar AK Parti teşkilatında görev aldığını dile getirerek teşkilat içi bir düğün olarak nitelendirdiğini dile getirdi. Başkan Ercüment Sever nikah defterini geline verirken  iki çifte mutluluklar diledi. 

Hakan Öztorun ve Neriman Yaşar'ın bu özel gününde Güngören eski Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Ayar, temizlik işleri müdürü İhsan Albayrak, yazı işleri müdürü Musa Mert, idari amir Sabri Yılmaz, kaymakamlık yazı işleri müdürü Halit Seyyar, Bahçelievler meclis üyesi Rasim başkutlu, Güngören hastanesi müdürü Hülya Civan, Güngören sivaslılar kurucu Başkanı Hasan kaymak, gençosman Mahalle muhtarı Sebahattin kefelioğlu,iş adamı  Mustafa Karagöz ,Mehdi Ateş, Ali Oğuz, Mehmet Yılmaz ve ismini sayamadığımız çok sayıda davetli bu özel günde yerlerini aldılar.