Güngörenli Dernek, Esnaf ve Sanayi Odaları 29 Ekim'de tek yürek

Güngören'de faaliyet gösteren birçok esnaf, sanayi odası ve dernek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve kardeşliği için tek nefes oldu.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 93. kuruluş yıl dönümünü kutlayacağımız bugün, Güngören'de önde gelen birçok dernek,esnaf ve sanayi odası bir ağızdan kutlama mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü, kardeşlik duygusu ve özellikle 15 Temmuzdan sonra yakalanan dayanışma ruhunun altı çizildi.

Güngören'de faaliyet gösteren, ORSİAD Başkanı Fikri Kurt, DİYARDEF Başkanı İbrahim Yalçıntepe, Güngören Yeşilay Başkanı Mehmet Yıldız, GÜNEŞDER Başkanı, Fevzi Erkan, İstanbul Güngörenspor Kulübü Başkanı Ekrem Sevinç, Kızılay ve Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Atilla Kırali, Güngören Bakkallar Odası Başkan vek. Kamil Bulut, Osman Nuri Özbek Camii Dernek Başkanı, İlhan Özbek, Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sabri Canlı, İstanbul 24 Erzincanlılar Derneği Başkanı Ahmet Turan Akkaya, Kale ikizpınar Köyü Dernek Başkanı Nevzat Kaya, Sivas Girişimci İşadamları Dernek Başkanı Halit Tuna, Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vek. Nezir Kinin, TUGVA Güngören Temsilcisi Abdullah Yılmaz ve Gümüşhane Akhisar Köyü Dernek Başkanı Ömer Faruk Ülker'in aralarında bulunduğu önde gelen birçok dernek ve esnaf odası yaptıkları ortak açıklamada şunları söyledi:

" Güngörenli Esnaf, Dernek ve Sanayi Odaları olarak bizler sadece ticari işlerle uğraşmayıp milletimizin birleştirici gücü olarak da faaliyet göstermekteyiz. Dernek ve Odalarımıza üye olan veya olmayan tüm kardeşlerimizin birlik ve beraberlik duygusunu arttırmak görevimiz olup; özellikle 15 Temmuz sürecinden sonra bu amaç için hep birlikte yoğun çalışmalar yürütmekteyiz. Bu ülke hepimizin, aramızdaki kardeşlik duygusunu güçlü tuttuğumuz müddetçe daha nice 93 yıllar göreceğimize inancımız tamdır. Cumhuriyetimizin 93. Yılı tüm vatandaşlarımıza kutlu olsun" denildi.