Güngören Yaya Güvenliğinde nöbet tuttu, Taviz vermedi

Türkiye yaya güvenliği için yaya geçitlerinde yerlerini alırken Güngören'de tüm değerleriyle Yay güvenliğinde taviz vermedi

İçişleri Bakanlığı tarafından "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" olarak ilan edilen 2019 yılında yapılan etkinliklere, ülkemiz genelinde olduğu gibi Güngören'de de etkinliklere  bir yenisi daha eklendi. 2 Ekim 2019 günü Güngören'de  tüm kamu kurum ve kuruluşları ile bütün okullar önündeki yaya geçitlerinde "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" sloganıyla gerçekleştirilen etkinliklere daire amirleri, ilçemizde görevli kurum yöneticileri , vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Yaya güvenliğini sağlamak için Güngören tüm değerleriyle  destek verdi. Öğrenciler ellerindeki dövizlerle açılan pankartlarla Yaya güvenliği nöbetcileriyiz diye haykırırken kurum yöneticileride etkinliğe katılarak hazır bulundular. Trafik polislerini karşılarında gören araç sürücüleri bilgilendirme büroşürlerini alarak etkinliklere aktif olarak katıldılar. 

Yahya Çavuş ilkokulu önündeki yaya gecidinde yapılan etkinliğe Güngören emniyet müdürü Yalçın Erdem , Belediye başkan yardımcısı Tahir Ergül, ilçe milli eğitim şube müdürü Muhammet Toklar, Güngören ilçe sağlık müdürü Dr. Arzu Aydınlı, Yahya Çavuş okul müdürü Sami Öz ve çok sayıda idareci ve yöneticiler katıldı.