Güngören ülkü ocakları mesele vatan ise gerisi teferruat dedi

Ülkü ocaklarının düzenlediği sabah kahvaltı programında ülkücüler birlik beraberlik mesajı verdi.

Güngören Ülkü Ocaklarï Başkanlığı  ülkücülerin değerlerini düzenlenen bereket sofrasında ağırladı.

Güngören belediyesi şehrigül tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına MHP'nin yöneticileri, Ülkü ocaklarının eski değerleri bir araya gelerek hep bir yürekten " Var olsun Ülkü ocakları" dedi.

Düzenlenen programa Güngören MHP ilçe başkanı Muhammet Alpaslan Aldır, Eski başkanlardan Şaban Avcı,  Fuat Gül, Yılmaz Hacıabdullahoğlu, Ülkü ocakları 5. bölge Başkanı Ömer Şanlı, Güngören belediye meclis üyesi Kazım Gündoğan ve ismini sayamadığımız çok sayıda MHP ve ülkücü camianın değerleri davete icabet ederek yerlerini aldılar. 

Program sunuculuğunu eski yöneticilerden Ayla Tuzcu yaparken açılış öncesi vatan şehitlerini anmak üzere saygı duruşun da bulunularak İstiklal marşı da okundu. 

Programda selamlama konuşması yapan Güngören MHP ilçe başkanı Muhammet Alpaslan Aldır konuşmasında fetih suresini okuyarak Barış pınarı hareketinde Türk silahlı kuvvetlerine zaferler diledi. Kendisinin de ülkü ocakları Başkanlığı yaptığını ülkücü hareketin kıymetini bildiğini dile getirirken Ülkü ocakları mensubu olmaktan gurur duyduğunu sonuna kadar Güngören Ülkü ocakları ilçe Başkanı Bekir Demir'in yanında olduğunu dile getirdi. 3 bölge Ülkü ocakları bölge Başkanı Ömer Şanlı da konuşmasında Ülkü ocakları'nda bu ülkeye aslan gibi evlatlar yetiştirdiklerini,  herkesin tarihinde Ülkü ocakları olduğunu sözlerine ekledi. Ülkü ocakları sahip çıkılması gerektiğini Ülkü ocağı olmadan bu davanın yürümeyeceğini de dile getirdi. Güngören belediyesi meclis üyesi Kazım Gündoğan da konuşmasında Ülkü ocaklarında yetişenlerin cephede kendisini gösterdiklerini söyleyerek gurur duyduğunu ifade etti. Güngören MHP eski ilçe Başkanı Fuat Gül'de   selamlama konuşmasında Türk askerinin Barış Pınarı hareketinin doğru olduğunu, bazı kesimleri Savaş derken, savaşın devletler arasında olduğunu bu hareketin itle çakalla terör örgütleriyle mücadele olduğunu sözlerine ekledi. 

Ev sahibi Ülkü ocakları ilçe Başkanı Bekir Demir selamlama konuşmasında Ülkü ocaklarının 50 yıldır mazisi olduğunu asırlar öncesinden aldığı ruhunu heyecanını ve dinamizmini günden güne arttırılmış geleneğine bağlı kalarak kendi güncellemeyi her dönem başarmış Türk milletinin efsane Gençlik hareketi olduğunu tarihi mührünü vurduğunu söyledi. Ülkü ocaklarına herkesin destek vermesini de önemle belirtti.

MHP ilçe başkanı Muhammed Alpaslan Aldır'ın okuduğu  dualarla toplantı sona ererken Malatya Kale belediye Başkanı Murat Koca ve belediye meclis üyeleri Abdullah Kayaduman, Nedim Karakaş, ikizpınar dernek başkanı Nevzat Kaya, Nedim Kuşçu Spor kulübü Başkanı milli antrenör Nedim Kuşçu  toplantıya katılarak kısa bir selamlama yaparak ülkücü harekete başarılar dilediler.

Programı eski MHP il kadın Kolları Başkanı , Ayşe bıçak eski Güngören Ülkü ocakları başkanları Cengizhan Gayberi, Mevlüt Topal,  eski MHP yöneticisi Mehmet Mutlu, eski lokal başkanı Niyazi Toygun, işadamlarından Ayhan Atmaca, MHP eski il genel meclis üyesi Sebahattin Türk, eski kadın Kolları başkanlarından Necla Kibar ve ismini sayamadım çok sayıda misafir davette yerlerini aldılar.