Güngören şehrigül tesislerinin kalitesine kalite geldi

AHA İSTANBUL - Güngören belediyesine ait Şehrigül sosyal tesislerinin hizmet kalitesi Mehmet Özdemir'den sorulacak.

Güngören belediye başkanlığı ilçede yaşayan vatandaşların yaşam alanlarını kaliteli hale getirmek için işletmelerin başına çok özel isimler atıyor. Belediyeye ait Şehrigül markası adı altında toplamda 7 tesis vatandaşa   hizmet veriyor. 

Belediye başkanlık bayrak yarışında görevi devir alan Bünyamin Demir ve ekibi Şehrigül tesislerinde hizmet kalitesini arttırmak için çalışmalara hız verdi. İşin ehli olan İstanbul Üniversitesinde  35 yıllık sosyal tesis yöneticiliği deneyimiyle Şehrigül tesislerinin  yönetimi mesleğin inceliklerini bilen  Mehmet Özdemir'e teslim edildi. Göreve hızlı başlayan Usta işletmeci restaurant hizmet kalitesini 3 tesise taşıdı. Personel eğitiminide bizzat kendisi veren Tesisler müdürü Mehmet Özdemir Personelin takım arkadaşlarına olan saygısını ve hürmetini müşterilerede yansıtarak hizmet kalitesini en üst seviyelere çıkartacaklarına inandığını dile getirdi. İşletme müdürü Mehmet Özdemir "Şehrigül tesisleri sivil toplum kuruluşlarımızın, gençlerimizin. ailelerimizin ağırlanacağı tesislerdir. Tesislerimiz  7 tesis, 3 restaurant olarak hizmet vermektedir. Cevizlik tesisleri, Haznedar 15 Temmuz demokrasi parkı tesisleri, Kemerburgaz mesire alanında tesisler restaurant hizmetleriyle damak tadını sevenlerin durak noktası. Köy içindeki Kahve Meydanı yeni imajıyla hizmete giriyor. Közde kahve artık burada olacak."dedi. 

Mehmet Özdemir kimdir?

Aslen Tokat'lı olup 1965 doğumludur. Eğitimini İstanbul'da tamamladı. 35 yıllık işletme yöneticiliği serüvenine çekirdek'ten başaldı. Bulaşıkcılık, komilik, garsonluk yaparak kat ettiği yolda Fenerbahçe Dalyan ckup, Etiler Sies restaurant , İstanbul Üniversitesi 35 yıllık sosyal tesis yöneticiliği yaptı. Mesleğin inceliklerini bilen bir işinin ehli bir isim.