Güngören Osmanlı Ocakları Erkan Delibayır başkanlığında kuruldu

Güngören'de Osmanlı Ocakları kuruluş bayrağı Erkan Delibayır'a teslim edildi.

Yurt genelinde yapılanmasını sürdüren Osmanlı Ocakları, genel başkan Kadir Canpolat başkanlığında tüm yurtta yapılanmasına devam ediyor. İl ve ilçelerde kuruluş görevleri  özel insanlara teslim edilerek Osmanlı ocakları gücüne güç katıyor.

Güngören Osmanlı ocakları kuruluşu  genel merkezin insiyatifi ile Erkan Delibayır'a verildi.. Bayrağı devralan Güngören Osmanlı Ocakları ilçe başkanı Erkan Delibayır hızlı hareket ederek yönetimi oluşturdu. 

 Başkan Erkan Delibayır 1975  İstanbul doğumlu olup aslen Sivaslıdır. 1981 yılından bu yana İstanbul Güngören'de Güven Mahallesi'nde yaşamakta olup inşaat ve emlak sektöründe kendi işletmesinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmakta. Evli 3 çocuk babasıdır.

Muhafazakar ve milliyetçi olarak bilinen bir isim olan Başkan Erkan Delibayır kuruluş çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada " Yönetim kurulu kurarken Cumhurbaşkanımızın önerilerini kendisine hedef koyan,   tavsiyelerine uyan  arkadaşlardan yönetim oluşturduk, Bizim herkese kapımız açık. Vatanını seven Osmanlı kültüründen hedef çizen arkadaşları bekliyoruz. Devletimize ve milletimize hizmet verecek her kesimle saf tutarız. Genel başkanımız Kadir Canpolat'ın sözü olan şu an ülkemizi karıştırmak için sarı yelek isteyenlere, biz sarı etek  hazırladık, bekliyoruz. sözünü hatırlattı.