Güngören Nüfus Müdürlüğüne Yeni Atama: Müdür Özkan Yıldız Göreve Başladı

AHA İSTANBUL - Güngören Nüfus Müdürlüğüne uzman akademisyen Özkan Yıldız atandı.

Güngören Nüfus Müdürlüğüne uzman akademisyen Özkan Yıldız atandı. Motor sporlarına ilgisiyle bilinen, aynı zamanda aktif bir motor kullanıcısı olan Yıldız, doğa ve balıkçılık tutkusu ile de dikkat çekiyor. İşaret dili eğitimi almış olan Yıldız, engelli vatandaşlara da özel bir hassasiyet göstermesiyle öne çıkan bir isim.

Göreve yeni başlayan Yıldız, hem akademik birikimi hem de geniş yelpazedeki ilgi alanlarıyla Güngören’de önemli hizmetler yapmayı hedefliyor. Halkla yakın ilişki içinde olarak, modern yönetim anlayışıyla Nüfus Müdürlüğü’nde yenilikçi adımlar atılması bekleniyor.

Müdür Özkan Yıldız Kimdir? 

1983 Beykoz doğumlu olup aslen Ardahanlı'dır. Ilk orta Lise eğitimini İstanbul Beykoz'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Elektronik bölümü Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi ve kamu yönetimi siyaset bilimi yüksek lisans programını bitirdi. Okul mezuniyet sonrası kısa bir süre elektronik teknikeri olarak özel sektörde görev yaptı. 3 yıl İstanbul 112 acil servis başhekimliğinde hizmette bulundu. 2009 yılında kamuya geçerek Sarıyer Nüfus Müdürlüğünde Veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak görev yaptıktan sonra 2011 yılında Beykoz nüfus Müdürlüğü'nde hizmete devam etti. 2019 yılında Sarıyer Nüfus Müdürlüğü'nde şef2020 yılında da Beykoz nüfus Müdürlüğünde şef olarak göreve başladı. 2022'in temmuz ayında da görev yükseltme sonucu Kars Sarıkamış nüfus müdürü olarak atandı. 2023 Mayısında da gönüllü olarak Malatya Yeşilyurt nüfus Müdürlüğü'nde deprem bölgesinde Yeşilyurt nüfus müdürü olarak görev yaptı. 4 Temmuz 2024 itibariyle de Güngören nüfus müdür olarak göreve başladı.Özkan Yıldız Kamu personelinin performansını değerlendirmesi üzerine projeleri tamamlarken  işaret dili eğitimini de tamamladı. Büro Memursen İstanbul 8 nolu şubede şube Başkan vekili olarak sendikacılık yaptı. Motor sporunu seven Aktif Motor kullanıcısı olan müdür Özkan Yıldız Denizcilik ve balıkçılık tutkunu olup doğa dostu olan bir isim. Müdür Özkan Yıldız Evli iki çocuk babası