Güngören'in Gönül hizmetkarları emekli oldu

AHA İSTANBUL - Güngören belediyesinde 30 yıl görev yapıp ilçenin tarihini yazanlardan olan Sabri Yılmaz, Ömer Faruk Ülker ve Tacettin ışık emekli oldular.

1992 yılında Güngören ilçesi belediye olunca efsane kurucu  belediye Başkanı  Yahya Baş'ın özel ekibinde yer alan Üç özel isim hizmet yıllarını doldurarak emekli oldular. 30 yıllık hizmet bayrağını ellerinde taşıyan uzun yıllar belediye başkanlığı idari amiri görevinde bulunan İstanbul Geredeliler dernek başkanı görevinde de bulunan Sabri Yılmaz ile diğer  görevli Ömer Faruk Ülker ve Tacettin Işık mesai arkadaşlarıyla veda yemeğinde bir araya geldiler. Alibey köfte restaurantında veda yemeğinde çok özel isimlerde yerlerini aldılar. 

bu özel günde Güngören belediyesi destek hizmetleri müdürü Salih Zeki Kaplan, harita emlak istimlak şefi Necdet Akdeniz ve ismi sayamadığımız birim amirleri ve çalışanları veda yemeğinde hazır bulundular. 

Emlak istimlak şefi Necdet Akdeniz emekli olan arkadaşlarını tebrik ederken tüm arkadaşların mülayim , olumlu ve ılımlı ve öngörülü olduklarını, özveri ile hizmet verdiklerini, bu arkadaşların kısa vadede yerlerinin doldurulamayacağı  Güngörenliler olduğunu dile getirdi.