Gelecek Partisinin mahalle başkanları göreve hazır

Gelecek Partisi Güngören İlçe Başkanlığı 8 mahalle başkanını atadı.

İlçe Başkanı Hasan Taşkın tarafından kurulan Güngören Gelecek Partisi  hızına hız katıyor. Teşkilat yapısında mihenk taşı olan mahalle başkanlıklarıda görev bayraklarını teslim aldılar. Güngören Gelecek partisi bir ilke daha imza atarak ilk kadın mahalle başkanını tayin etti. Haznedar mahallesinin geleceği artık Hatice Yayla'dan sorulacak. 

Gelecek Partisi Güngören Kurucu İlçe Başkanı Hasan Taşkın, ilçedeki 8 mahalle başkanının atamasını gerçekleştirdi.

Kurucu İlçe Başkanı Taşkın’ın imzası ile A. Nazif Gürman Mahallesi’ne Özcan Yıldız, Akıncılar Mahallesi’ne Hasan Yıldız, Gençosman Mahallesi’ne Mücahit Altuntaş, Güneştepe Mahallesi’ne Metin Kayra, Güven Mahallesi’ne Çağlayan Yıldırım, Haznedar Mahallesi’ne Hatice Yayla, M.Fevzi Çakmak Mahallesi’ne M. Recep Şahin ve M. Nesih Özmen Mahallesi’ne Bahadır Konyalı kurucu mahalle başkanı olarak atandı.

Yeni atanan mahalle başkanlarına Gelecek Partisi Güngören İlçe Başkanlığı’nda mazbataları İlçe Başkanı Hasan Taşkın tarafından verildi.

Taşkın mazbata tesliminde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Küresel coronavirüs salgını ile mücadele edilirken siyasi partilere de önemli görevlerin düştüğü bilinci ile hareket ediyoruz. Bu zor süreçte Güngören’de her mahallemizde vatandaşlarımızın yanında olmayı ve ihtiyaçlarını gücümüz ölçüsünde karşılamayı görev biliyoruz. İl Başkanımız İsa Mesih Şahin’in desteği ile ilçe Başkanlık kurulumuz bir yandan vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini takip ederken, bir yandan da bu süreçte ekonomik zorluk çeken ailelere bizzat ulaşıp ihtiyaçlarını diledikleri gibi karşılayabilmeleri için destek kart, siperlik ve maske dağıtımı yaptılar. Şimdi Mahalle başkanlarımız ile birlikte daha çok ihtiyaç sahibine ulaşacağız. Siyaset millete hizmet yeridir. Zor günde Gelecek Partisi olarak milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.