Et Kültürününü Bilen Kasap, Hilal Et Kasap
Et kültürü Neyi gerektirir? sorusuna Hilal et Kasaptan püf noktalar..
Güngörenli en köklü Kasap olan Hilal et kasap müşteri memnuniyetini sağlıklı beslenmede et kültürünü yaşattığı için kazanıyor. Yönetim kurulu başkanlığını Erdoğan öztaş'ın yaptığı Hilal et Kasap sadece et mağazası değil, sağlıklı et kültürününde yaşatıldığı özel bir işletme. Et kültürü Neyi gerektirir? sorusuna cevap veren işletme sahibi Erdoğan sektördeki 36 yılının tecrubesini şu kelimelerle ifade etti. Erdoğan Öztaş "Et kültürü günlük kesilendir, en güzel yeri seçilir, birgün bekletilir. Hazırda alacağınız kıyma dolapta bekletilmez, anında çekilen kıymadır. yapılan yemeğe göre 1 veya 2 kere çekilir. Çünkü et kültürü bunu gerektirir" dedi.
Hilal et kasap 35 yıllık et kültürünü müşteri memnuniyetini sunarak Güngören'in markalarından olan bir işletme. Işletmede %100 dana etinden kasap sucuk ve sosis üretimi, kavurma, pastırma, tavuk ürünleriyle sağlık, kalite doğallık sunuyor. Sultanahmet köftesi ise sıfır baharatsız olup çocuklarında tüketebileceği özel bir lezzete sahip. Baharatlarla özel tat verilmiş Kokoreç tadında da etide burada bulabilirsiniz. Işletme paket servis hattıyla da lezzeti yanıbaşınızda getiriyor.
Hilal Et Kasap, Akıncılar Mahallesi İnönü Caddesi Numara 74'te hizmet vermekte