Ercüment Sever'in kayınbabası Rıfat Bozyel hayata veda etti

Güngören Ak parti ilçe başkanı Ercüment Sever'in kayın babası Rıfat Bozyel 84 yaşında hayatını kayıp etti.

Aslan Tekirdağ'da olan üç çocuk babası vefat bozyel 84 yaşında hayatını kaybetti Ak Parti İlçe Başkanı Ercüment Sever in kayınpederi olan Rıfat bozyel için Güngören Kuyulu Camisi'nde cenaze namazı kılındı. öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına  çok sayıda katılım olurken rahmetli omuzlarda dualarla uğurlandı. Rahmetlinin eşi Saime bozyel ve çocuklar Turgut ,Şengül , Mukadder cami avlusunda taziyeleri kabul ettiler. Ak parti ilçe başkanı Ercüment Sever'de bu acılı günde kendilerini yanlız bırakmayanların taziyelerini tek tek kabul etti. İBB mezarlıklar müdürülüğü imamamı İdris Şahin telkin verirken Rahmetlinin damadı İsmet Genç tarafından cenaze namazı kılındı. cenaze namazı sonrası dedesinin tabutunu omuzlarına alan Enes sever ise son görevini yaparak dedesini hak yoluna uğurladı.  

Bu cenaze namazı özel bir anlamda kazandırdı. 15 Temmuzda olan darbe girişimine karşı mücadele eden il başkanı Selim Temurcu'ya olan ilgi çok fazla olurken  geçirilen zor süreçden dolayı bizzat il başkanını tebrik ettiler. 

Rahmetlinin naaşı defin edilmek üzere Yeni Kıraç aile mezarlığına defin edildi. Saflarda Ak parti il başkanı Selim Temurcu ve il başkan yardımcıları yanı sıra eski Müsiad başkanı Ömer Polat'da, Belediye başkanı Şakir Yücel Karaman ve yardımcıları Eski ak parti ilçe başkanı Ahmet Aydın,Ak parti gençlik kolu başkanı Emrah Demirci,  Chp ilçe başkan yardımcısı Bayram Gobel ve Temel Akkoç,  Mhp ilçe başkanı Fuat Gül, eski ilçe başkanı Ayhan Kurt, BBP ilçe başkan yardımcısı Ramazan Candan katılırken sivil toplum kuruluşlarıda bu özel uğurlamada yerlerini aldılar. İlçe milli eğitim müdürü Yusuf Kahraman, Eğitimbirsen 1. nolu şube başkanı Ferhat Öztürk, Güngören müftüsü Yunus Bıçakcı,  Kaymakamlık yazı işleri müdürü Halit seyyar'da hazır bulundu. Belediye meclis üyelerinden Tarık Kanbur, İbrahim Akdeniz, Bilal Ardıç,  ve çok sayıda meclis üyesi , iş adamlarından Ali Kemal Seyyar ve Tahir Çebi'nin yanı sıra aileyi sevenlerde bu özel günde yerlarıini aldılar.