Bünyamin Demir Korona Virüs'le savaşı bizzat yönetiyor

Çin'de ortaya çıkıp tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Coronavirüs'e (Covid-19) karşı Güngören Belediyesi tedbirlerine bir yenisini daha ekledi. Kolonya ve maske dağıtılıyor

Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir, Güngörenlilerin piyasada bulmakta zorluk çektiği kolonyaları ücretsiz dağıttı. 100 mL'lik şişelere doldurulan 1000 adet kolonya ilk olarak Haznedar mahallesinde dağıtıldı. Dağıtım yapılırken halkın birbiriyle yakın temas kurmasına izin verilmedi. 
BELEDİYE EKİPLERİ CORONAVİRÜS'E GEÇİT VERMİYOR
Güngören Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri aralarında kamu binaları, camiler, kültür merkezleri, muhtarlıklar, toplu taşıma araçları ve çöp konteynerlarının da bulunduğu her yeri dezenfekte ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge kapsamında geçici bir süre faaliyetleri durdurulan işletmeleri tek tek denetliyor. Öte yandan halkın yoğun olarak bir arada olduğu, kültür merkezleri, havuzlar ve spor salonları da geçici süreliğine faaliyetlerine ara verdi. Nikah işlemleri ise sadece gelin, damat ve şahitlerin katılımıyla gerçekleştiriliyor. 

Zabıta Ekipleri Pazarcı Esnafına Maske ve Eldiven Dağıttı
Güngören Belediyesi, ülkemizde yüzlerce kişide görülen Coronavirüs'e (Covid-19) karşı tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı. Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir'in talimatıyla alarm seviyesine geçen ekipler, 7/24 görev yapıyor. Bu ekiplerden biri olan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığının korunması amacıyla yeni bir çalışma başlattı. Ekipler, para alışverişinin yoğun olduğu ve ikili temasların çok yaşandığı pazarlarda koruyucu önlem aldı. Önce kendi eldiven ve maskelerini takan zabıta ekipleri, daha sonra pazar esnafına maske ve eldiven dağıttı. Uygulamadan vatandaş da pazar esnafı da memnun kaldı. Halk ve esnaf uygulamanın devam etmesini dileyip, Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir'e teşekkürlerini iletti.