Bin Bir çeşit Hediye Kale Outlet Center’da

Alışverişe giderken hediyelerle dönmeyi kim istemez ki? Kale Outlet Center, müşterileri için kış kampanyası başlatıyor.Her 75 TL’ lik alışverişe çekilişsiz kurasız hediye kuponu veriliyor.Üstelik boş yok!

Hesaplı alışverişin ve eğlencenin kalesi. Kale Outlet Center tüm müşterileri için hediye dolu kış kampanyası başlatıyor. 17 Ocak - 17 Şubat tarihleri arasında. Kale Outlet Center'da 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese hediye kuponu verilmektedir. Kampanyanın en önemli özelliği, boş kuponların olmaması, yani her kupona karşılık bir hediyenin olmasıdır. 

Kale Outlet Center'a alışverişe gelen misafirleri birbirinden güzel hediyeler beklemektedir: giyimden aksesuara, ayakkabıdan çantaya, ev eşyasından oyuncağa, züccaciyeden kırtasiyeye, teknolojiden ev elektroniğine Batik, Damat, Derimod, İnci, Kanz, Kiğılı, Koton, Lescon, LCW, Nursace, Sabri Özel, Tergan, Theori, Tefal, Darty, Vestel gibi çok sayıda ünlü markanın ürünleri sahiplerini bekliyor. Hediyeler bunlarla sınırlı değil, Kale Otlet Center'da eğlenceye doyum olmaz: 100 kişiye sinema bileti ve 500 kişiye Starpark'ta eğlence jetonu! Kadınlara özel bakım ve kuaför hizmetleri de hediyeler arasında. Tatlı sevenlere de müjde; hediyeler arasında pasta tatlı ve yemek menüleri de var.

Keyifli, hesaplı, eğlenceli alışverişin adresi Kale Oulet Center şimdi de hediyelerle dolu!