Bakan Mehmet Özhaseki Başkanlık Sistemi için Güngörende

Yaklaşan referandum için Güngören'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Başkanlık sisteminin önemini vurguladı.

Referandum sürecindeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Güngörende bulunan Şehrigül sosyal tesislerine gelen konuklara Başkanlık sisteminin önemini ve Türkiyeye sağlayacağı faydaları anlattı.

Konuşmasına Başkanlık sistemin önemini vurgulayarak başlayan Özhaseki mevcut sistemin ülkeyi kargaşaya sürekleyeceğini söyledi.

Geçmiş hükümetlerden örnekler veren Çevre Bakanı"Bu ülke üç aylık,altı aylık hükümetler gördü,bu kadar kısa zamanda hiçbir proje gerçekleştirilemez.Büyük projeler için güçlü hükümetler ve istikrar lazım"dedi.Konuşmasını tamamlarken gelen misafirlere teşekkür eden Bakan Özhaseki"16 Nisandan sonra herşey hayırlı olacak"diye ifade etti.Toplantıya katılanlar arasında bulunan Güngören Belesiye Başkanı Şakir Yücel karaman, Ak Parti Güngören ilçe başkanı Ercüment Sever ve MHP Güngören ilçe Başkanı Fuat Gül konuşma yaparak referandum için evet oyu istediler.