Aydın Karadağ: En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır

Ardahan Posoflular Derneği Başkanı Aydın Karadağ ve ekibi eğitime destekte yoluna tam gaz devam ediyor.

Ardahan Posoflular Derneği, Posof'un ilk ve tek meslek yüksekokulu açılışında adeta gövde gösterisi yaptı. Eğitime verdiği destekle sık sık adından söz ettiren Ardahan Posoflular Derneği, bu kez de memleketlerine yüksekokul kazandırmanın haklı gururunu yaşadı. 

Posof Meslek Yüksekokulunun kazandırılmasında büyük emeği geçen Ardahan Posoflular Derneği adına Başkanı Aydın Karadağ yaptığı konuşmada ”En büyük yatırım insana olan yatırımdır.Meslek yüksekokulunun açılmasında emeği geçen rektöründen, öğretim görevlisine, hizmetlisinden yöneticisine kadar herkese teşekkür ediyorum. İstanbul’daki Posoflular Derneği olarak, imkanlarımız ölçüsünde yüzlerce öğrencimize burs desteği veriyoruz. Bugün burada açılışında bulunduğumuz Posof Meslek Yüksekokulumuzda okuyan öğrencilerimize de bu yıl burs vermeyi planlıyoruz. Yeter ki Posof meslek Yüksekokulunu tercih edin. Posof sevdalıları olarak bizler "Saklı Cennet" olarak da bilinen "Yıldızlara komşu mutluluk beldesi Posofumuzun kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Meslak yüksek okulumuz  İlçemize hayırlı olsun. Başta sayın kaymakamımız ve belediye başkanımız  olmak üzere emeği geçenlere bir kez daha huzurunuzda şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Törenle hizmete açılan Posof Meslek Yüksekokulu açılışında, Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un yanında Ardahan Posoflular Derneğinden Orhan Coşar, Suat Akyüz, Metin Özdemir, Yavuz Subaşı, Metin Çelik, Cemalettin Dağ, Adnan Kaynar, Enver Orhan, Fazlı Karagöz, Salih Doğruyol hazır bulundu.