Aşevi Yenilendi! Kapasitesi ve Hijyeni Tam Not Aldı

Güngören Belediyesi Aşevi Yenilendi! Güngören Belediyesi, sosyal belediyeciliğe verdiği öneme yaptığı işle bir vurgu daha yaptı. Engelli vatandaşlara, yaşlılara ve ihtiyaç sahibi ailelere sıcak ve günlük yemek ulaştırmak üzere geniş kapasite ve yüksek hijyen ile çalışan Aşevi'ni yeniledi.

Güngören Belediyesi Aşevi Yenilendi!

Güngören Belediyesi, sosyal belediyeciliğe verdiği öneme yaptığı işle bir vurgu daha yaptı. Engelli vatandaşlara, yaşlılara ve ihtiyaç sahibi ailelere sıcak ve günlük yemek ulaştırmak üzere geniş kapasite ve yüksek hijyen ile çalışan Aşevi'ni yeniledi.

Üretim modelinin tamamen yenilenmesiyle kapasitesi 6500 kişiye çıkan Aşevi, ileri hijyen kurallarına uygun koşulları, profesyonel mutfak ekipmanları, geniş soğutma ve muhafaza alanları ile vatandaşlarına en iyi şekilde hizmet vermeye başladı.

Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir ise, "Hiç bir engelsiz kardeşimizin, elleri öpülesi yaşlılarımızın ve muhtaç komşularımızın mağdur olmaması için hijyen kurallarına tam uyum içinde, en zor şartlarda bile kapasitesi yeterli olan, lezzetli ve sıcak yemeklerin hızlıca vatandaşımıza ulaştırılması amaçlanan ve yenilenen Aşevi'mizi halkımızın hizmetine sunuyoruz. Hayırlı Olsun." dedi.