Artık Güngören'e BAKANLAR var!

Uzun yıllar Güngören'e gelen bakan sayısı elin beş parmak sayısını göstermezken geçmişte Güngören' tek Bakan eski Milli eğitim bakanı Ömer Dinçer olurken şimdide Gençlik Spor bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ve Çevre Şehirlik bakanı Murat Kurum oldu.

Güngören, Tozkoparan Kentsel Dönüşüm şantiyesi , Millet Bahçesi şantiyesi, Gençlik Spor merkezi, Kapalı Havuz şantiyesi,  Yatılı Yurt şantiyeleriyle Güngören havadan bakıldığında  şantiye kuleleriyle süslenirken adeta   şantiye kenti oldu. Güngören Belediye başkanı Dr. Mim. Bünyamin Demir'in her projesine Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu ve Bakan Murat Kurum olur verirken  yatırımların ardı arkası kesilmiyor.  Temel atma töreni öncesi ve sonrası  Güngören'de çok kez bulunan Çevre Şehircilik bakanı Murat Kurum'dan sonra Gençlik Spor bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'da yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Güngören'e geldi.  

Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte Güngören’deki projeleri inceledi. Bakan Kasapoğlu’nu önce makamında ağırlayan Başkan Dr. Bünyamin Demir, daha sonra bakan Kasapoğlu’na Güngören’de devam eden mimari uygulamalar ve Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi. Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Belediye Başkanı Mim. Dr. Bünyamin Demir, daha sonra Tozkoparan Kentsel Dönüşümü ve Spor Kompleksi Projelerini yerinde inceledi.