Anadolu Lezzetleri Anadolu Sofrasında Buluştu

Anadolu'nun geleneksel lezzetlerini arayanlar için vazgeçilmez adresi olan AS Anadolu sofrası, zengin menüsüyle müşterilerin uğrak noktası oldu

Türkiye'nin 7 bölgesine ait yemek çeşitlerinin buluştuğu Anadolu Sofrası Restaurant, kısa süre önce açılmasına rağmen lezzet ve kalite arayanların durak noktası oldu.

Her insanın damak tadına hitap eden lezzetleriyle beğeni toplayan, uygun fiyatlarılada her kesime hitap eden Anadolu Sofrası, Anadolu'nun zengin menüsünü arayanlar için vazgeçilmez haline geldi. Yaklaşık 6 ay önce Berat Can ve Aydın Gündüz ortaklığında açılan Anadolu Sofrası, güler yüzlü personeli, hijyen ve yüksek kalite standartlarını yakalayarak kısa sürede müşterilerin beğenisini topladı.

Anadolu'nun çeşitli yörelerine ait yemekleri müşterilerin hizmetine sunduklarını belirten işletme ortakların Aydın Güngüz, ''Deneyimli ustalarımız ve güler yüzlü personelimiz ile birlikte, Türkiye'nin çeştli yörelerine ait lezzetleri Güngören'e getirip müşterilerimizin damak tadına sunduk. As Anadolu Sofrası lezzetiyle ve uygun fiyat politikasıyla her kesimin uğrak noktası olacak'' dedi. 

Yementen sonra rahatlıkla çayınızı yudumlayacağınız bir bahçesi bulunan As Anadolu Sofrası, Merkez Mahallesi, Gaziosmanpaşa caddesi, no:78/A Güngören'de hizmet vermektedir.