Abdullah Yılmaz Kaymakam Şener'i Makamında Ziyaret Etti

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Güngören Şube Başkanı Abdullah Yılmaz ile beraberindeki heyet Güngören Kaymakamı Zeyit Şener'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Güngören Şubesi Başkanı Abdullah Yılmaz ile beraberindeki heyet kısa bir süre önce Güngören'e Kaymakam olarak atanan Zeyit Şener'i makamında ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Kaymakam Zeyit Şener gençlerin kimliksizleştirilmeye çalışıldığı bu zamanda TÜGVA gibi vakıfların gençler için çalışmasından gençlere kol kanat olmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Zeyit Şener TÜGVA Güngören Şube Başkanı Abdullah Yılmaz'a, "Sizler gençlerin yanında olduğunuz sürece bizler devletimizin her imkanı ile yanınızda olacağız. Sevinçlerinizi bizimle paylaşın üzüntülerinizi de bizimle paylaşın. İstanbul’un en genç Kaymakamı olarak sizlerle beraber olmaktan çok memnun oldum. Siz gençler için her zaman ayıracak zamanımız vardır olacaktır da"dedi.

Abdullah Yılmaz ise Güngören'de İstanbul'un en genç Kaymakamı ile beraber çalışacak olmalarının kendileri için büyük bir şans olacağını söyledi. Yılmaz, "Var güçlerimizle milli değerlerimize uygun gençler yetiştirmeye çalışacağız. İstanbul’un en genç kaymakamı Zeyit Şener'i tanımış olmaktan ayrıca büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

HABER CELİL SELİM