Abdi İpekçi İlkokulu Müdür Vk. Fatih Terim'den önemli açıklamalar

Güngören Abdi İpekçi İlkokulu Müdür Vk. Fatih Terim velilere ve öğrencilere değerli tavsiyelerde bulundu.

Güngören Haznedar Abdi İpekçi İlkokulu Müdür Vk. Fatih Terim, velilere ve öğrencilere seslendi. Özellikle okula yeni başlayan öğrencilere ve velilere tavsiyerlerde bulunan Fatih Terim; velilere sınıf değiştirme konusunda fazla aceleci ve ısrarcı olmamaları gerektiğini vurguladı. 

Okula yeni başlayan her öğrencinin bir takım uyum sorunu yaşamasının normal olabileceğini kaydeden Fatih Terim, velilerin hemen sınıf değişikliği istemesinin öğrenciyi olumsuz etkilediğini belirtirken, bu konuda yapılan ısrarların da okul yönetimini zor durumda bıraktığını açıkladı. 

"Öğrenci sorunlarından çok veli sorunlarıyla meşgulüz"

Velilerin çocukları konusunda gösterdikleri hassasiyeti anladıklarını kaydeden Müdür Vk. "Velilerimiz endişe duymamalılar, çocuklar bizim de çocuklarımız, bu konuda okul yönetimine güvenmeliler" dedi ve bazı velilerimizin ise çocuklarına özgüven vereyim derken istemeden de olsa çocukları şımarttıklarını belirtti.

"Güzel ahlak, çocuklarımıza öğretebileceğimiz en önemli şeydir"

"Çocuklarımızın yanında velilerimizi de belli noktalarda eğitmek gerek. Şunu bilmemiz lazım; çocuklarımızın hepsi birer doktor veya mühendis olamayacaklar belki ama güzel ahlaklı iyi bir insan olmalıdırlar. Toplumun buna da ihtiyacı vardır" dedi.